Korn пуснаха официално видео с временния басист Тай ТрухильоKorn пуснаха официално видео с временния басист Тай Трухильо


Привличането на Тай Трухильо като заместник на Фийлди в Korn предизвика огромен интерес, а групата пусна и официално видео с „новото попълнение“ (можете да го видите по-долу). Тай свири временно с Korn – ще бъде басист на групата до края на турнето в Южна Америка.

Прочутият баща на Тай също е развълнуван от изявите на сина си. Във видеото можете да видите как той му дава последни съвети преди шоуто, а после го снима с мобилния си телефон.

Робърт Трухильо сподели, че никога не е тласкал насила сина си към музиката – „Винаги съм си мислел, че ако той прегърне някой инструмент, то това ще е чудесно. Ще му помагам с това. Първоначално бяха барабаните. И някъде по това време той имаше една пластмасова китара, на която свиреше през цялото време – постоянно дрънкаше на нея, докато пластмасата не се износи. Красиво нещо е, защото той все още е дванайсетгодишен и все още се държи щуро и диво, както подобава на дванайсетгодишен, но когато опре до музиката – той е много фокусиран. А с Korn е забавно, защото аз никога не съм му показвал нищо за нещата на групата – все съм бил твърде зает, често ме няма – а той се отнесе към тази възможност съвсем сериозно“.

Фийлди се завръща в Korn на шести май, а Тай Трухильо ще се съсредоточи върху собствената си банда – The Helmets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *