ON! Fest

През последния уикенд на юни ON! Fest ще превърне София в най-голямата арена в Югоизточна Европа за гейминг и съвременна градска култура, като обедини в едно незабравимо събитие екстремни спортове и зрелищни батъли, европейски гейминг турнири, спиращи дъха игри на живо и онлайн, графити, музика, екзотично аниме и косплей, прожекции, образователни дискусии, вдъхновящи работилници и страхотно забавление!

ЗА ФЕСТА

Най-големият фестивал за градска култура се завръща отново след 3-годишна пауза и обещава да е по-мащабен и интересен. Всичко, което си спомняш отпреди и не само – тази година сме ти подготвили нови зони и събития, които ще се случат за първи път в България.

Ако си фен на анимето и гейминга; ако те вълнува създаването на контент в тубата; ако се кефиш на street култура и графити, а спортът и музиката са нещо, без което не можеш да си представиш и един ден; ако си истински маниак на тема кино, или ако просто ти доставя удоволствие да се забавляваш и срещаш с нови и интересни хора – ON!Fest e твоят фестивал!

Очакваме те на 24 и 25 юни в Интер Експо Център за едно Beyond Fun преживяване!

 http://www.onfest.org